#08 – 32 000 flickor – Våldtäktsmannen – Dagens Tokiga Bibelord – konfirmationsläger

Våldtäktsmannen 1
Dagens Tokiga Bibelord – En Granskning av Bibeln.
Vecka #3 – Våldtäktsmannen

– Måna Sahlin, Toblerone och  förtroende.

– 32 000 flickor som krigsbyte, på guds befallning:

– Bibelns gud ger order om våldtäkt i stor skala.

4 mos 31:17 

 

Döda nu alla barn av manligt kön, och döda alla kvinnor som har haft samlag med en man. Men de flickor som inte har legat med någon man skall ni låta leva och behålla för egen del.

Guden Den Svartsjuke planerar för massvåldtäkt.

JES 13:11-16

Ja, himlen skall skälva och jorden skakas ur sitt läge genom Herren Sebaots raseri på hans flammande vredes dag. Som skrämda gaseller eller får som ingen håller samman skall de fly, var och en till sitt eget folk, var och en till sitt eget land. Den som blir fångad skall stickas ner, den som hinns upp skall falla för svärdet. Spädbarnen krossas inför deras ögon, husen plundras, kvinnorna våldtas.

Gud planerar för våldtäkt på massvis av flickor igen.

Sakarja 14:1-2

Se, en Herrens dag kommer! Då skall man plundra dig och fördela bytet. 2Jag skall samla alla folk till strid mot Jerusalem. Staden skall erövras, husen plundras och kvinnorna våldtas.

Om du skall delta som konfirmand på konfirmationsläger eller om du skall konfirmeras i kyrkan så kan det vare ett strålande tillfälle att låta Dagens Tokiga Bibelord vara underlag för diskussion kring bibeln och bibeltolkning. Konfirmation är ju egentligen att konfirmera barndopet. Vill du bli konfirmerad bör du ha en rättvis och relevant kännedom om bibeln. Ta gärna upp Dagens Tokiga Bibelord med din konfirmationsledare, pastor, präst eller konfirmationslärare.’

Dagens Tokiga Bibelord som podcast på iTunes >>

Samtliga avsnitt >>

Leave a Reply