Jakob Ståhle drar besökare till monter på mässa.
Jakob Ståhle underhåller besökare i monter på Svenska Mässan.

Leadsvärvning

Vi är mycket nöjda med Jakob och kan rekommendera honom för liknande event på mässan! Han är aktiv engagerad och duktig och höll balans mellan underhållning och leadsvärvning till oss. Monterbesökarna lämnade montern med ett leende.

Mia Högkvist, Marketing Manager, LVI

Prisförslag

Magiker till montern.

Med skicklig close up magic i positiv anda får era besökare ett minnesvärt intryck som blir en icebreaker och en snackis. Syftet är att dra fler besökare till montern och att göra besöket oförglömligt för era kunder.

Jag har gedigen erfarenhet från mässor och är väl medveten om vikten för er att skapa och vårda relationer med era kunder. Låt oss ta ett möte för att diskutera ett möjligt upplägg för er.
Boka ett möte med Jakob.

Till Efterminglet

Jag ser till att höja stämningen på ert eftermingel med magi i händerna på era gäster. Ett älskat inslag som höjer på ögonbryn, ger många goda skratt och ett starkt minne från ert event.

Ni kan anlita mig till att endast närvara vid tidpunkten för ert eftermingel. En magisk och minnesvärd isbrytare. Gör en förfrågan i god tid inför mässan.
Förfrågan

Till middagen

Jag skapar mingelmagi vid borden och/eller en show till kaffet. Jag ser till att middagen blir en speciell, rolig och minnesvärd tillställning.

Jakob ser till att er middag blir en rolig, magisk och minnesvärd tillställning. Trolleri vid borden och en underhållande senshow för hela gänget om så önskas.
Kontakta Jakob direkt
Magiker till montern på Svenska Mässan

"Stort tack för din medverkan på vår aftermäss. Det blev verkligen lyckat!"

Ceciia Rasmussen, Projektledare mässor/events, KG Knutsson AB